Søknad om opptak til kulturskolen:

https://novar.speedadmin.dk/registration#/

DET er ikke søknadsfrist til kulturskolen, elever tas opp fortløpende i løpet av skoleåret. 

Søknad sendes inn via Speedadmin (nett) og søkerne får beskjed når søknaden er behandlet og om eleven står på venteliste. Ved opptak til kulturskolen vektlegges i første omgang alder og søknadsdato og i tillegg eventuelt elevgruppens sammensetning. Kontingent per 01.01.24 er kr 1272,50 per halvår. 

Det er ikke for sent å søke kulturskoleplass – vi fortsetter med elevopptak til høsten. Vi har mange spennende tilbud på kulturskolen – velkommen som søker.

Ken-Roger Halvorsen Sund

Ken-Roger Halvorsen Sund startet med pianotimer i Vardø kulturskole i sin ungdom, nå er han flyttet tilbake og startet opp som leder i kulturskolen og lærer.

Han studerte musikk ved Universitetet i Agder (2015-2020). Han har en bachelor som Faglærer i musikk med utøvende piano (klassisk), og en master i utøvende musikk piano (klassisk).

Hovedinstrumentet er piano (klassisk og rytmisk retning), men underviser også i samspill for band og mindre ensembler, gitar & bass, trommer, vokal og irsk fløyte

Han har arbeidet ved Universitet i Agder som bi-instrument lærer for bachelorelever i studietiden sin og jobbet i kulturskole siden 2016. Ved siden av jobb så driver han med freelance med regionale musikere som Scene nord, og frivillig musikkliv i hele Finnmark.

Hovard Wøhni

Hovard Wøhni har flyttet tilbake og underviser nå i Vardø Kulturskole.


Han har studert musikk på Universitet og Høgskole.  Han har en bachelor som instrumentalpedagog (musikklærer) med hovedinstrument klarinett. I tillegg har tre år utøvende videreutdanning fra Tyskland og Tromsø.

Hovard kan tilby undervisning på treblås instrumenter som Klarinett, Saksofon og Fløyte.

Han har tidligere arbeidet i kulturskole (blant annet Vardø), og videregående skole på musikklinje, i tillegg å være freelance musiker ved siden.

Miriam Esbensen

Miriam Esbensen (18 år) startet med dans da hun var 11 år.

Hun kom inn da Ænniti (dansegruppen) hadde vært en stund, og koreografien var begynt å bli avansert. Hun har vært med på flere samarbeid med profesjonelle dansere og instruktører som vi har fått til Vardø etter at Ænniti ble en organisasjon.

I 2021 ble hun ansatt som medhjelper. Dette pga. hennes positive holdning til de rundt seg, oversikten på koreografien, og hennes evne til å motivere andre til å dele av sin kunnskap. Hun er for tiden medansvarlig for danseundervisningen med Anne Therese.

Anne Therese Eriksen

Anne Therese Eriksen har alltid vært glad i å danse. 

Hun startet med dans på skolen for 21 år siden. Det startet som et linedance kurs i musikktimene. Hun fikk være med på skolen/kulturskolens kurser "Kor Artig" og "Ut På Gulvet". Disse kursene gjorde at hun var med Merete Rassmusen Gustal under skoleshowene på Engelsvika, der hun trente dans med ungene til skoleshowene i flere klasser. 

Hun prøvde også da å engasjere seg i UKM. Hun var fascinert av talentene til de unge, og tenkte at hun kunne bidra med noe der. Da klassen hennes med elever fra 1991-kullet gikk i 8.klasse, deltok hele gjengen på UKM. Guttene hadde en dans, og jentene hadde en. Guttenes dans "Grease Lightning" gikk videre til fylkesfestivalen i Hammerfest (ALLE 91- guttene var med,- og de var gode). Hun fortsatte med dans som småkurs i musikktimene.

I 2009 startet hun med dans som alternativ trening for bryterne i AK-54, fordi daværende landslagstrener mente at bryterne burde ha alternativ trening for å jobbe med fotarbeid. Kulturskolen lurte da på om hun kunne utvide tilbudet, å la det bli endel av kultursskolen, å siden har hun jobbet som danselærer i kulturskolen og på fritiden!